Τεχνητά νύχια και Σεμινάρια νυχιών

Η τέχνη στα νύχια

Είναι ένα σημείο-κλειδί στην εμφάνιση της κάθε γυναίκας. Πρόκειται για τα χέρια και τα πόδια της που πρέπει να είναι περιποιημένα, να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα με εξίσου φροντισμένα και βαμμένα νυχάκια. Τα προσεγμένα, φροντισμένα και βαμμένα νύχια είναι αυτά που θα αποκαλύψουν πολλά για το χαρακτήρα μιας γυναίκας, αν έχει δώσει την απόλυτη προσοχή στην εμφάνισή της, αν της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και αν αισθάνεται τόσο γυναίκα, ώστε να τα βάφει σε τακτική βάση.

Όταν όλες μας κοιτάζουμε τα νύχια μας σκεφτόμαστε τί καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε τέλεια περιποιημένα νύχια χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε κάθε τρεις και λίγο για μανικιούρ. Πλέον, με την εξέλιξη και την καινοτομία, την εξειδίκευση που προσφέρουν τα σεμινάρια νυχιών και τα μαθήματα μανικιούρ, τα μαθήματα πεντικιούρ και τα μαθήματα για τεχνητά νύχια, αυτό είναι εφικτό. Η λύση είναι μια. Χτιστά νύχια και ξεμπερδεύετε! Θα είστε πάντα … στην τρίχα!

Εμπιστευθείτε μια εξειδικευμένη τεχνικό νυχιών, αφεθείτε στα μαγικά της χέρια και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που διαρκεί.

Πότε να τολμήσω τεχνητά νύχια;

Πολλές γυναίκες έχουν δυστυχώς την κακιά συνήθεια (που δύσκολα κόβεται όμως) να τρώνε τα νύχια τους ή να τα καταπονούν με δουλειές. Το αποτέλεσμα είναι αυτά να μην μακραίνουν και να δείχνουν απεριποίητα τον περισσότερο καιρό. Η επιστήμη της ομορφιάς έχει πλέον τις κατάλληλες απαντήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είναι να επενδύσεις στα τεχνητά νύχια, για να έχεις πάντα υπέροχο και περιποιημένο αποτέλεσμα!

Οι δύο τεχνικές ενίσχυσης νυχιών είναι το ακρυλικό και το gel. Η επιλογή μεταξύ των δύο εναλλακτικών έχει να κάνει με το τί ταιριάζει και το τί δέχεται το νύχι μας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η τεχνικός, που έχει εξειδικευθεί με ειδικά μαθήματα για νύχια, σεμινάρια τεχνητών νυχιών και μαθήματα μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το τζελ

Το τζελ είναι ένα νύχι που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στο φυσικό νύχι και είναι ιδανικό αν επιθυμείτε απλά να αποκτήσετε έξτρα μήκος. Αν προτιμήσετε να ακολουθήσετε τη μέθοδο του τζελ, να είστε σίγουρη ότι τα νύχια σας θα μείνουν λαμπερά και άψογα, αφού τα τζελ νύχια δεν ξεκολλάνε και δεν ξεφτίζουν.

Η διαδικασία τοποθέτησης είναι απλή. Το τζελ βάσης είναι το πρώτο που θα τοποθετηθεί επάνω στα νύχια, ενώ στη συνέχεια εφαρμόζεται το τζελ χτισίματος. Πολλές φορές, τοποθετούνται σε πρώτη φάση ψεύτικα νύχια, τα οποία κόβονται ανάλογα με το πόσο μακριά τα επιθυμείτε. Στη συνέχεια, τα νύχια μπαίνουν σε ειδική λάμπα πολυμερισμού, έτσι ώστε να στεγνώσει το υλικό και να γίνει ένα ομοιογενές στρώμα. Τα νύχια τζελ χρειάζονται συντήρηση περίπου 20 μέρες μετά την τοποθέτηση τους, όταν το φυσικό νύχι θα αρχίσει να μεγαλώνει.

Πλεονεκτήματα Gel

  • Η διαδικασία είναι άοσμη και το αποτέλεσμα μοιάζει εντελώς φυσικό.
  • Τα νύχια με gel είναι πιο λεπτά και απόλυτα διαφανή.

Το ακρυλικό

Τα ακρυλικά νύχια είναι η πιο σύγχρονη τάση και ταυτόχρονα ανακάλυψη στον τομέα του νυχιού. Το ακρυλικό υλικό φτιάχνεται με την ανάμειξη ενός υλικού σε μορφή πούδρας και ενός συγκεκριμένου υγρού, δημιουργώντας ένα τεχνητό πρόσθετο νύχι, το οποίο τοποθετείται πάνω από το φυσικό.

Η διαδικασία για τα ακρυλικά νύχια είναι περίπου ίδια με αυτή του τζελ. Απαιτείται τουλάχιστον μια ώρα εργασίας, κατά την οποία θα τοποθετούνται διάφορα υλικά πάνω στα φυσικά νύχια, τα οποία όταν στεγνώσουν και τελειοποιηθούν, θα χαρίσουν το πιο υπέροχο αποτέλεσμα. Τέλος, τα νύχια βάφονται σε όποιο χρώμα επιθυμείτε, κάνοντας το αποτέλεσμα 100% άψογο.

Πλεονεκτήματα ακρυλικού

– Είναι η ποιο κατάλληλη επιλογή για τα κοντά, κατεστραμμένα και «φαγωμένα» νύχια.
– Η αφαίρεση του ακρυλικού γίνεται χωρίς τροχό, απλώς με την εφαρμογή ειδικού υγρού ή καθαρού φαρμακευτικού ασετόν.
– Είναι πιο ανθεκτικό από το gel και έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
– Στεγνώνει μόνο του χωρίς τη χρήση λάμπας.
– Αν σπάσει κάποιο σημείο του νυχιού μπορεί πολύ εύκολα να επιδιορθωθεί χωρίς να αλλάξει όλο το νύχι.
– Είναι τέλειο για φυσική ενίσχυση.

Share this post

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *