Σχήματα ακρυλικών νυχιών

Ακρυλικά νύχια: βρείτε το σχήμα που σας ταιριάζει

               Τα ακρυλικά νύχια προτιμώνται από πολλές γυναίκες, επειδή έχουν μόνιμο αποτέλεσμα για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, είναι ανθεκτικά και διατηρούν τη λάμψη τους χωρίς να φθείρονται από τις κινήσεις της καθημερινότητας. Οι επιλογές που σας δίνουν τα ακρυλικά νύχια είναι πάρα πολλές, διότι κυριολεκτικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Όποιο σχήμα και χρώμα θέλετε, ακόμα και η εφαρμογή nail art για τις πιο τολμηρές, όλα είναι δυνατά. Αν, λοιπόν, προετοιμάζεστε για την επίσκεψή σας σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς για να αποκτήσετε τα νύχια των ονείρων σας, σκεφτείτε ποιο σχήμα θα θέλατε να τους δώσετε ανάλογα με τις ανάγκες και την προσωπικότητά σας.

Τετράγωνα νύχια

Τα τετράγωνα ακρυλικά νύχια αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας και εφαρμόζονται στις περισσότερες γυναίκες. Έχουν το πλεονέκτημα ότι ταιριάζουν με όλα τα βερνίκια νυχιών, δείχνουν κομψά και είναι βολικά σε όποιο μήκος κι αν επιλέξετε. Επιπλέον, ενώ στο φυσικό νύχι αυτό το σχήμα θέλει πολλή συντήρηση, δεν ισχύει το ίδιο και στα ακρυλικά νύχια, που δεν φθείρονται ούτε χαλάνε.

Οβάλ νύχια

Τα οβάλ νύχια συνήθως προτιμώνται από τις γυναίκες με φυσικά νύχια, διότι είναι το πιο εύκολο σχήμα να παραμείνει αναλλοίωτο και να μη σπάσει. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν δείχνουν όμορφα και στα ακρυλικά νύχια. Αν για εσάς η προτεραιότητα είναι η άνεση και η ευκολία στις κινήσεις, τότε τα οβάλ νύχια σε όλα τα μήκη είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

Αμυγδαλωτά νύχια

Στα αμυγδαλωτά νύχια το σχήμα του νυχιού είναι σχετικά μυτερό, η άκρη του όμως είναι στρογγυλεμένη. Αυτό σημαίνει ότι και τα αμυγδαλωτά νύχια δεν ενδείκνυνται στα φυσικά νύχια, τα οποία δύσκολα μπορούν να διατηρηθούν σε αυτό το σχήμα χωρίς να σπάσουν, όμως, στα τεχνητά νύχια με ακρυλικό είναι εφικτό να τα απολαμβάνετε για πολύ καιρό. Είναι μια επιλογή που θα κάνει τα δάχτυλά σας να φαίνονται μακριά και θηλυκά και συνδυάζεται πολύ όμορφα με σκούρα βερνίκια.

Νύχια μπαλαρίνα

Τα νύχια – μπαλαρίνα είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή των αμυγδαλωτών νυχιών, η οποία επίσης συνιστάται μόνο στα ακρυλικά νύχια, όπου μπορούν να κρατήσουν. Αντί τα νύχια να καταλήγουν μυτερά, όπως στα αμυγδαλωτά νύχια, σε αυτό το σχήμα η άκρη τους είναι τετραγωνισμένη, ακριβώς όπως στο παπούτσι μιας μπαλαρίνας. Εκκεντρικά και διαφορετικά, τα νύχια μπαλαρίνα φιλοδοξούν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, ειδικά αν επιλέξετε μεγάλο μήκος που θα τα κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Μυτερά νύχια – Stiletto

Το μυτερό σχήμα προτιμάται ιδιαίτερα στα ακρυλικά νύχια, αφού γενικά είναι ένα σχήμα, το οποίο σε φυσικό νύχι είναι αδύνατο να διατηρηθεί πάνω από λίγες μέρες χωρίς να σπάσει. Στα ανθεκτικά, όμως, νύχια με ακρυλικό μπορείτε επιτέλους να έχετε αυτό το σχήμα νυχιού που θυμίζει femme fatale και μετατρέπει τη συνολική εμφάνιση, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με έντονα χρώματα, όπως κόκκινο ή μαύρο, στην επιτομή της άγριας θηλυκότητας. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι παρόλο που τα ακρυλικά νύχια είναι ανθεκτικά, αυτό το σχήμα δεν είναι βολικό στην καθημερινότητα.

Share this post

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *