Προϊόντα

Τα βραβευμένα επαγγελματικά μας προϊόντα μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω των αποκλειστικών μας συνεργατών. Έχουμε αφοσιωθεί στο να βοηθάμε τον Επαγγελματία Ομορφιάς να αναπτύξει την επιχείρησή του, με πάνω από 500 υψηλής ποιότητας προϊόντα – συμπεριλαμβανομένων των CND® SHELLAC® brand 14+ day nail color και VINYLUX® Weekly Polish.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Καμαρώστε τη δημιουργικότητά σας και δώστε ζωή στα νύχια σας με τα συστήματα χρώματος της CND® – βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το lifestyle σας!

pro-products-color-coatings

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Ενισχύστε και μεταμορφώστε τα νύχια σας με τα συστήματα επιπρόσθετων νυχιών  Liquid & Powder και UV Gel της CND®.

pro-products-nail-coatings

ELECTRONICS

ΣΥΣΚΕΥΗ UV LAMP

Ειδικά κατασκευασμένη ώστε να εξασφαλίζει τον πλήρη πολυμερισμό και να μεγιστοποιεί την αντοχή των επιπρόσθετων νυχιών.

pro-products-electronic-lamps

Εφοδιάστε τον επαγγελματικό σας χώρο με την πλήρη γκάμα των βραβευμένων επαγγελματικών προϊόντων της CND®, όπως π.χ. το CND® SHELLAC® brand 14+ day nail color, το CND RETENTION+® Sculpting Liquid, το CND BRISA® Gel και τα συστήματα CND SPAPEDICURE® και CND SPAMANICURE®. Οι Επαγγελματίες στον χώρο της Ομορφιάς μας εμπνέουν καθημερινά, και προσπαθούμε να τους παρέχουμε εκπαίδευση, έμπνευση, ενθουσιασμό και ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Έχει αποδειχθεί πως τα studio ομορφιάς μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, προσφέροντας ανώτερες υπηρεσίες μέσω ποιοτικών συστημάτων προϊόντων, όπως το CND® SHELLAC® brand, που είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα υπέροχων αποχρώσεων. Το σύστημα BRISA® Gel δημιουργεί τέλεια, ελαφριά επιπρόσθετα νύχια, με φυσική όψη. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία των CND® BRISA® sculpting gels είναι ιδανική για πελάτισσες, των οποίων τα νύχια χρειάζονται βελτίωση στο σχήμα ή πρόσθετο μήκος. Διαρκούν πολύ, προσδίδουν έντονη γυαλάδα και είναι ανθεκτικά στο ράγισμα και το σπάσιμο. Διατίθενται σε μια σειρά από διαφανείς, ροζ και λευκές αποχρώσεις, για να τις προσαρμόζετε και να δημιουργείτε φυσικά ή Forever French look. Αναμίξτε τα με τα CND® Additives ή περάστε μια στρώση CND® SHELLAC® brand, για να προσθέσετε χρώμα. Τα Additives – καθαρές χρωστικές και λαμπερά effects – σας δίνουν την ελευθερία να δημιουργήσετε σχέδια νυχιών, χωρίς όρια. Αναμίξτε με τις σκόνες κτισίματος RETENTION+® ή Perfect Color, ή με τα BRISA® Gels, ή περάστε τα σαν στρώση πάνω από το CND® SHELLAC® brand. Ο πιο καινοτόμος τρόπος για να μεταμορφώσετε τα επιπρόσθετα νύχια με πλούσιες αποχρώσεις και λαμπερά effects!