Η εξειδίκευση προσφέρει γνώση

Η nail artist σας είναι τον τελευταίο καιρό η καλύτερή σας φίλη. Περιποιείστε τα νύχια σας σε μόνιμη βάση και επιλέγετε τεχνικές, χρώματα και σχέδια που μετατρέπουν κάθε σας εμφάνιση σε αξέχαστη και αστραφτερή. Και η nail artist σας, επιθυμώντας να σας έχει ευχαριστημένη και εντυπωσιακή, προσπαθεί να βρίσκεται πάντα στην κορυφή, παρακολουθώντας σεμινάρια νυχιών, σεμινάρια μανικιούρ και σεμινάρια πεντικιούρ. Ο βασικός λόγος είναι ότι οι εξελίξεις και οι καινοτομίες στο χώρο της ομορφιάς είναι τόσες πολλές, που είναι πλέον απαραίτητη η εξειδίκευση και η συνεχής κατάρτιση. Εν έτει 2017, μια nail artist δεν αρκεί να έχει καλό χέρι, για να έχει ικανοποιημένες τις πελάτισσές της. Πρέπει να είναι παρούσα και μπροστά στις εξελίξεις. Μια τέτοια εξέλιξη στον τομέα του μανικιούρ είναι τα ακρυλικά νύχια.

Τί είναι τα ακρυλικά νύχια;

Τα ακρυλικά νύχια αποτελούν μια καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς. Πρόκειται για μια τεχνική ψεύτικων νυχιών και μπορούν να εξασφαλίσουν και να χαρίσουν μια πολύ καλή κατάσταση και ένα φυσικό αποτέλεσμα στα νύχια, ενώ είναι εξίσου ανθεκτικά με το κλασικό μανικιούρ με gel.

Τα ακρυλικά νύχια έχουν το βασικό συν ότι δε φθείρονται και δεν καταστρέφονται από τα διάφορα μικροχτυπήματα ή από την υψηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, πλεονέκτημά τους είναι ότι δε καταστρέφουν το νύχι, επειδή η ακρυλική πούδρα δεν παραμορφώνει και δεν αλλάζει τη φυσική καμπυλότητα των νυχιών.

Το ακρυλικό υλικό, τέλος, απομακρύνεται από το νύχι με το ειδικό επαγγελματικό αφαιρετικό υγρό που έχουν οι nail artists και αυτό ως αποτέλεσμα τους προσφέρει περισσότερες δυνατότητες κατά το χτίσιμο.

Τί να προσέξω με τα ακρυλικά νύχια;

Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε ακρυλικά νύχια, καλό θα ήταν να γνωρίζετε κάποια πράγματα. Εμείς ρωτήσαμε μια κορυφαία τεχνικό ακρυλικών νυχιών με πιστοποίηση γνώσεων και μας εκμυστηρεύθηκε μικρά μυστικά:

  • Μπορεί να μην είναι τελικά τόσο άνετα όσο πιστεύετε: Λένε ότι μπροστά στα κάλλη, ο πόνος δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Ειδικά τις γυναίκες. Κάποιες φορές, όμως, αυτό γίνεται κάτι παραπάνω από απτή πραγματικότητα. Τα ακρυλικά νύχια υπάρχει πιθανότητα να σας «σφίγγουν», ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά που τα τοποθετείτε. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει αφενός να εμπιστεύεστε μόνο απόλυτα εξειδικευμένες τεχνικούς νυχιών που έχουν επιμορφωθεί με μαθήματα για τεχνητά νύχια και αφετέρου να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να τα συνηθίσετε. Παρ’ όλα αυτά, αν ο πόνος επιμένει, θα πρέπει να επιστρέψετε στην τεχνικό σας .
  • Χρειάζονται τακτική συντήρηση: Τα νύχια σας φυσικό είναι να μακραίνουν. Κατ’ επέκταση, για να αποφύγετε το αντιαισθητικό αποτέλεσμα της ρίζας που κατεβαίνει, θα πρέπει να κάνετε μια επίσκεψη μια φορά στις 2 εβδομάδες για συντήρηση. Η συντήρηση είναι, επίσης, πολύ βασική για την υγεία του νυχιού σας. Σκεφτείτε ότι μπορεί να εισχωρήσει υγρασία κάτω από το ακρυλικό υλικό και να δημιουργηθούν μύκητες.
  • Δε διαρκούν για πάντα: όσο κι αν σας αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα τη στιγμή που τα αποκτάτε, πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι τα «μόνιμα» νύχια δεν είναι ακριβώς μόνιμα, αλλά απλώς πιο μόνιμα από το απλό μανικιούρ. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να θυμάστε πότε να τα αφαιρέσετε στην εξειδικευμένη τεχνικό των νυχιών σας, για να μην φθείρεται η βάση τους και να διατηρούνται υγιή, με στόχο να μπορείτε να τα φτιάχνετε όποτε θέλετε.

Share this post

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *