Nail art – Οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2017

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τις πελάτισσές σας, αλλά να έχετε και εσείς οι ίδιες υπέροχα νύχια το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών, μην επαναπαύεστε στα σεμινάρια νυχιών. Τα μαθήματα για νύχια θα σας δώσουν φυσικά τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και θα σας εξηγήσουν τη θεωρία των χρωμάτων, για να μπορείτε να είστε σωστές τόσο στο μανικιούρ και το πεντικιούρ όσο και στην επιλογή του κατάλληλου βερνικιού νυχιών, όμως από εκεί και πέρα επαφίεται σε σας το να ενημερωθείτε για τη μόδα και να εμπνευστείτε από υπέροχες ιδέες και τις τάσεις που επικρατούν.

Από όλα τα σεμινάρια για νύχια, βάλτε οπωσδήποτε στην ατζέντα σας το σεμινάριο πεντικιούρ και μανικούρ για εφαρμογές CND Shellac και, με βάση αυτές τις γνώσεις, ετοιμαστείτε να μεγαλουργήσετε στα νύχια της πελάτισσάς σας. Άλλωστε, το καλοκαίρι τα ημιμόνιμα αλλά και τα τεχνητά νύχια είναι πολύ δημοφιλή, μιας και με το αλάτι της θάλασσας και την άμμο, κανένα άλλο βερνίκι δεν μπορεί να κρατήσει.

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2017 είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλούο χρώματα, όμως την έκπληξη θα κάνει το πράσινο σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις. Τυρκουάζ, παστέλ ή πράσινο του γρασιδιού κάνουν τη διαφορά και έχουν ήδη ξεκινήσει να φοριούνται πολύ. Επίσης, από πολλές γυναίκες προτιμάται όλο και περισσότερο τώρα τελευταία το άσπρο, το οποίο για χρόνια ήταν out, όμως πλέον επέστρεψε για τα καλά.

Σε αυτή τη βάση, μπορείτε να εφαρμόσετε και αυτοκόλλητα, αν έχετε παρακολουθήσει σεμινάριο τεχνητών νυχιών, καθώς η μόδα επιτάσσει τα αυτοκόλλητα να εφαρμόζονται σε πολύ μακριά νύχια, τα οποία θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και το καλοκαίρι και μάλιστα σε γαμψό σχήμα.

Από την άλλη, όσες δεν έχετε παρακολουθήσει μαθήματα για τεχνητά νύχια μην απογοητεύεστε. Η μόδα έχει την τάση να κινείται στα άκρα και έτσι, στον αντίποδα των μακριών, μυτερών νυχιών βρίσκονται τα νύχια που είναι κομμένα σύριζα. Σε αυτά, δείχνουν πολύ όμορφα τα γεωμετρικά σχέδια, όπως οι γραμμές και οι βούλες.

Μία άλλη τεχνική, που είναι πολύ εύκολη να επιτευχθεί, είναι το δίχρωμο νύχι. Πρώτα βάφετε το νύχι με ένα χρώμα, συνήθως κάποιο σκούρο, και ύστερα περνάτε άλλη μία στρώση με κάποιο άλλο βερνίκι, πιο ανοιχτό, το οποίο το εφαρμόζετε με λίγη απόσταση από το δέρμα, ώστε να φαίνεται οριακά και η πρώτη στρώση. Αντίστοιχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική για να δημιουργήσετε ombre νύχια. Απλώς, αντί να χρησιμοποιήσετε ένα σκούρο και ένα ανοιχτό βερνίκι, θα εφαρμόσετε δύο βερνίκια που διαφέρουν ως προς την απόχρωση, αλλά δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στο χρώμα.

Τέλος, μην εκπλαγείτε με τις γυναίκες που θα προτιμήσουν νύχια σε nude χρώματα. Άλλωστε, αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη για τις μέρες των διακοπών, όταν καμία γυναίκα δεν θέλει να ανησυχεί μήπως της ξεφτίσει το χρώμα. Έτσι, με ένα καλό μανικιούρ και ένα ουδέτερο χρώμα γνωρίζει ότι κανένα ατύχημα δεν θα φανεί έντονα και τα νύχια της θα δείχνουν όμορφα υπό όλες τις συνθήκες.

Μονοήμερο σεμινάριο CND Shellac

Γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας των εφαρμογών Shellac από την εταιρεία CND και μάθετε όλα τα μυστικά του Shellac – του αυθεντικού χρώματος νυχιών που διαρκεί 14+ ημέρες.

Ημερομηνία: Τρίτη 16 Μαϊου 2017

Έναρξη: 10:00

Εκπαιδευτικό κέντρο: 19ο χλμ. Λεωφ. Σπάτων, Σπάτα Αττικής

Κόστος: 160€ (τελικό με ΦΠΑ)

Διάρκεια: 5 ώρες

Πιστοποίηση: Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση από την CND.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν:

1. Τα μυστικά για επιτυχημένη εφαρμογή (και όχι μόνο), του CND Shellac

2. Nail art με CND Shellac και Additives

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

  • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρέχονται δωρεάν από το εκπαιδευτικό μας κέντρο
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ελεύθερα νύχια

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Σεμινάριο νυχιών για αρχάριους – Νέα Ημερομηνία

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ και κερδίστε έκπτωση 25%

Εκπαιδευτικό κέντρο: 19ο χλμ. Λ. Σπάτων
Αρχικό Κόστος: 920€ (Τελική τιμή με έκπτωση: 690€)
Διάρκεια: 85 ώρες (4μιση εβδομάδες)
Ημέρες διεξαγωγής: Δευτέρα–Τετάρτη–Πέμπτη, 10:00–16:00

Βεβαίωση σπουδών: Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε τη βεβαίωση σεμιναρίου με τη σφραγίδα της CND ως επαγγελματίας ομορφιάς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης του σεμιναρίου από το εκπαιδευτικό μας κέντρο στα Σπάτα (Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1), εφόσον οι ενδιαφερόμενοι παρακολουθήσουν περαιτέρω το εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής με επιπλέον κόστος 250€ τελικό με ΦΠΑ.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τις θεματικές ενότητες:
Nail History (Η ιστορία των νυχιών)
Nail Knowledge (Η γνώση των νυχιών)
Nail Business (Η επιχείρηση των νυχιών)
Salon Safety (Η ασφάλεια στο χώρο εργασίας)
Manicure (Το μανικιούρ)
Pedicure (Το πεντικιούρ)
Color Theory (Η θεωρία των Χρωμάτων)
Shellac Basics–Polished Nail (Βασικά στοιχεία για το Shellac & το βαμμένο νύχι)
Nail Enhancements (Βασικά στοιχεία για τα Επιπρόσθετα νύχια)
Liquid & Powder (Τα επιπρόσθετα νύχια με Υγρό & Σκόνη ακρυλικού)
UV Gels (Τα επιπρόσθετα νύχια με gel)

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:
Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στη σχολή για την πρακτική εξάσκηση των μαθητών θα παρέχονται δωρεάν από τη σχολή μας, μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Ανοιξιάτικες ιδέες για τα νύχια σας

Την Άνοιξη κάθε γυναίκα χαίρεται, που μπορεί επιτέλους να βάλει χρώματα στην καθημερινότητά της! Τα προϊόντα μακιγιάζ γίνονται όλο και πιο φωτεινά και χαρούμενα, ενώ την τάση αυτή ακολουθούν και τα βερνίκια νυχιών της ανοιξιάτικης κολεξιόν όλων των εταιρειών. Παράλληλα, εκτός από βερνίκια νυχιών κυκλοφορούν και άλλα προϊόντα νυχιών, όπως αυτοκόλλητα, που μπορούν να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στα δάχτυλά σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα απαραίτητα προϊόντα μανικιούρ, υπομονή, σταθερό χέρι και πολλή φαντασία!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η Άνοιξη επιτάσσει παστέλ και ανοιχτά χρώματα. Ξεχάστε τα σκούρα χρώματα του χειμώνα, αλλά μη βιαστείτε να περάσετε αμέσως στα φλούο και έντονα χρώματα του καλοκαιριού. Κάθε εποχή έχει τα χαρακτηριστικά της και για την άνοιξη ιδανικά ταιριάζουν χρώματα όπως παστέλ πράσινο, παστέλ μωβ ή ροζ. Έτσι, λοιπόν, αν λέξεις όπως πινελάκι και τροχός νυχιών, είναι για εσάς άγνωστες και γενικά προτιμάτε τις απλές λύσεις που δεν απαιτούν κόπο και χρόνο, τότε μπορείτε απλά να βάψετε τα νύχια σας με αυτά τα χρώματα και να είστε απόλυτα στη μόδα.

Η πλειοψηφία, ωστόσο, των γυναικών θέλει να πρωτοτυπήσει περισσότερο και να κάνει κάποιο σχέδιο πάνω στα νύχια. Αν διαθέτετε ένα λεπτό πινελάκι, μπορείτε να ζωγραφίσετε οι ίδιες πάνω στα νύχια σας γεωμετρικά σχέδια, βούλες και ρίγες, ενώ ακόμα και χωρίς αυτό μπορείτε να κάνετε γαλλικό μανικιούρ, με τη διαφορά πως όλο το νύχι θα είναι βαμμένο σε κάποιο παστέλ χρώμα και η άκρη του αντί για άσπρο σε κάποιο άλλο παστέλ χρώμα ή χρυσό. Εύκολο είναι επίσης να ζωγραφίσετε μία μαργαρίτα, αφού το μόνο που απαιτείται είναι ένα κυκλάκι στη μέση και μερικά ακόμα γύρω του σε όποιο χρώμα θέλετε ή σε άσπρο, για να είναι πιο πιστό στην αληθινή μαργαρίτα.

Αν είστε λίγο πιο απαιτητικές και διαθέτετε επιδεξιότητα ή σκέφτεστε να απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μανικιούρ και μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και την πιο δύσκολη ιδέα, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε κλαδιά δέντρων, παπαρούνες, κουνελάκια, πουλάκια ή παπάκια. Βέβαια, καλό είναι, αν επιλέξετε κάτι τόσο πολύπλοκο, να το κάνετε σε τεχνητά νύχια ή σε νύχια με ημιμόνιμο βερνίκι CND Shellac. Τόσο τα ακρυλικά νύχια, όσο και τα νύχια που έχουν σταθεροποιηθεί με λάμπα νυχιών, κρατάνε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε αντίθεση με ένα απλό βερνίκι.

Καλό Πάσχα!

Το CreativeGroup Academy σας εύχεται καλό Πάσχα!

Να περάσετε υπέροχα όλες αυτές τις άγιες ημέρες, και σας ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία και επιτυχία σε όποιον στόχο κι αν βάλετε!