Νέο σεμινάριο νυχιών για αρχάριους!

Οι πόρτες μας ανοίγουν και πάλι με χαρά να σας υποδεχτούμε για την παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος εκπαίδευσης νυχιώνNovice.

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στα Σπάτα (19ο χλμ. Λ. Σπάτων).

Κόστος690€ τελικό με ΦΠΑ (αρχικό κόστος σεμιναρίου: 920€ )

Διάρκεια85 ώρες (4,5 εβδομάδες περίπου)

Ημέρες διεξαγωγής: Δευτέρα–Τετάρτη–Πέμπτη, 10:00–16:00

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή καλέστε μας στο 210 66 68 440.

Νέα φθινοπωρινά τμήματα σύντομα διαθέσιμα!

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, όμως εμείς επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές από όπου αντλήσαμε επιπλέον ενέργεια και όρεξη για δουλειά!

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πλήρες σεμινάριο νυχιών για αρχάριους που θα ξεκινήσει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου! Επισκεφθείτε τη λίστα των διαθέσιμων σεμιναρίων στο site της σχολής μας, δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για τις ειδικότητες και τα προγράμματα που προσφέρουμε και δηλώστε το ενδιαφέρον σας, είτε μέσα από τη φόρμα του site, είτε τηλεφωνικά στο 210 6668440 (εκπαιδευτήριο Σπάτων). Αναλυτικά τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των σχολών Creativegroup Academy θα τα βρείτε εδώ.

Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό σεμινάριο για εσάς! Καλή φθινοπωρινή σεζόν!!!

Το Creativegroup Academy σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!

Αγαπητοί μας μαθητές,

Σας ενημερώνουμε πως η σχολή μας στα Σπάτα θα παραμείνει κλειστή για διακοπές κατά το διάστημα 14 – 20 Αυγούστου. Τα νέα μας τμήματα θα ξεκινήσουν από τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά θα ενημερωθείτε σύντομα για τις ημερομηνίες έναρξης από το creativegroup-academy.gr και το creativegroup.gr, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να κλείσετε εγκαίρως τη θέση σας!!!

Επιστρέφουμε 21 Αυγούστου. Μέχρι τότε… προσέχετε τον εαυτό σας και διατηρήστε τη φυσική σας ομορφιά!

Τεχνητά νύχια με ακρυλικό ή gel

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο τα περιποιημένα νύχια έχουν γίνει μέρος της ζωής μας και αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας κάνουμε τις επιλογές μας ανάμεσα σε διάφορα σχήματα, μήκη και εκατοντάδες χρώματα.

Τα βερνίκια διάρκειας όπως τα Vinylux Weekly Polish έχουν την απόλυτη προσοχή μας, καθώς και τα ημιμόνιμα βερνίκια CND Shellac, γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε όμορφα βαμμένα νύχια για αρκετές ημέρες.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις βέβαια που προτιμάται η εφαρμογή των “μόνιμων” τεχνητών νυχιών  είτε με ακρυλικό είτε με gel.

Και σε αυτήν την επιλογή υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Τα πλεονεκτήματα είναι ότι:

  • Διαρκούν πολύ καιρό, μέχρι δηλαδή να θέλουμε εμείς να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, έτσι εξοικονομούμε πολύ χρόνο
  • Είναι μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητας
  • Έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ακόμα και αν κάποιο φυσικό μας νύχι έχει σπάσει
  • Επιλέγουμε εμείς το μήκος

Και τα μειονεκτήματα είναι:

  • Αν η τεχνίτρια δεν είναι έμπειρη, μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει ζημιά στο φυσικό νύχι
  • Τοποθετείται ή αφαιρείται μόνο από επαγγελματία
  • Απαιτείται περισσότερος χρόνος για την εφαρμογή του

Μαθήματα πεντικιούρ!

Η χρησιμότητα των μαθημάτων πεντικιούρ

Τα μαθήματα πεντικιούρ, καθώς και γενικότερα τα μαθήματα ονυχοπλαστικής, κρίνονται ως απαραίτητα για οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά στον τομέα αυτό. Πόσο μάλλον εάν επιθυμεί να πραγματοποιήσει καριέρα, είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε ως υπάλληλος σε μια επιχείρηση ομορφιάς. Άλλωστε στην εποχή μας τα περισσότερα επαγγέλματα απαιτούν τη θεωρητική υποδομή, ώστε μέσω αυτής να αναδειχτούν οι δεξιότητες του ατόμου.

Το πεντικιούρ, στο θέμα της περιποίησης των νυχιών, έχει την ιδιαιτερότητα ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι θεραπευτικό και όχι μόνο καλλωπιστικό. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την ομορφιά των ποδιών, αλλά συχνά με την υγεία στα κάτω άκρα. Τυχόν λάθη στο κόψιμο του νυχιού ή γενικά παραμέληση και κακή φροντίδα, είναι πιθανό να προκαλέσουν σημαντικά δερματικά και παρεμφερή προβλήματα, που θα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν με την ιατρική, ακόμα και με τη χρήση χειρουργικών μεθόδων. Υπό αυτό το πρίσμα, το πεντικιούρ αφορά και το ανδρικό φύλο και συχνά άτομα προχωρημένης ηλικίας.

Χαρακτηριστική είναι περίπτωση της ύπαρξης μυκήτων στα πόδια. Τα κάτω άκρα είναι συχνά επιρρεπή σε αυτούς τους μικροοργανισμούς. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα πόδια είναι περισσότερο εκτεθειμένα στους εξωτερικούς παράγοντες, που σχετίζονται με τη συμπεριφορά μας στην παραλία και προκαλούν τη συγκεκριμένη αυτή δερματοπάθεια. Συχνά όμως, οι μύκητες προσκολλούνται στα νύχια και ως αποτέλεσμα της πραγματοποίησης πεντικιούρ σε εργαστήρια αισθητικής, όταν δεν έχουν αποστειρωθεί καλά και σχολαστικά τα εργαλεία περιποίησης.

Με τον όρο ονυχοπλαστική αναφερόμαστε στην προσθετική νυχιών, αλλά και σε μια μέθοδο αποκατάστασης των ονύχων με αντιμυκητιακά προϊόντα. Χρησιμοποιείται γενικά για την αντιμετώπιση της δυσμορφίας των νυχιών. Ειδικότερα βοηθά όταν έχουμε τραυματισμό, αποκόλληση ή αφαίρεση αυτών. Τα αισθητικά αποτελέσματα συνήθως είναι πολύ θετικά. Επίσης η αλλαγή του φυσικού χρώματος των νυχιών δίχως να έχει προηγηθεί παρέμβαση, συχνά προειδοποιεί για την ύπαρξη υποβοσκουσών ασθενειών, ενίοτε σοβαρών.

Ο καλλωπισμός έχει φυσικά τη δική του σημασία. Έρχεται βέβαια μετά τα ζητήματα υγείας. Ωστόσο το πακέτο ομορφιάς των ποδιών συμπεριλαμβάνει και τα ωραία χρώματα ή έστω τα περιποιημένα και καλαίσθητα νύχια. Ακόμα και η εικόνα των καλλίγραμμων γυναικείων ποδιών μπορεί να αλλοιωθεί, έστω ελαφρώς, εάν τα νύχια είναι ατημέλητα και παραμελημένα.

Όλα αυτά τα παραδείγματα αποτελούν τρανή απόδειξη της χρησιμότητας για έναν επαγγελματία, ώστε να διαθέτει την απαραίτητη θεωρητική υποδομή στον τομέα του πεντικιούρ. Παράλληλα, στο πέρασμα του χρόνου πρέπει να παρακολουθεί σεμινάρια, ώστε να γνωρίζει τις νέες τάσεις. Σίγουρα το πεντικιούρ δεν είναι επιστήμη, έχει ωστόσο τη δική του εξελικτική δυναμική και σημασία. Συχνά μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά σε θέματα υγείας των κάτω άκρων. Χρειάζεται λοιπόν η γνώση ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να διατηρείται η ομορφιά στα πόδια.