Ανοιξιάτικες ιδέες για τα νύχια σας

Την Άνοιξη κάθε γυναίκα χαίρεται, που μπορεί επιτέλους να βάλει χρώματα στην καθημερινότητά της! Τα προϊόντα μακιγιάζ γίνονται όλο και πιο φωτεινά και χαρούμενα, ενώ την τάση αυτή ακολουθούν και τα βερνίκια νυχιών της ανοιξιάτικης κολεξιόν όλων των εταιρειών. Παράλληλα, εκτός από βερνίκια νυχιών κυκλοφορούν και άλλα προϊόντα νυχιών, όπως αυτοκόλλητα, που μπορούν να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στα δάχτυλά σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα απαραίτητα προϊόντα μανικιούρ, υπομονή, σταθερό χέρι και πολλή φαντασία!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η Άνοιξη επιτάσσει παστέλ και ανοιχτά χρώματα. Ξεχάστε τα σκούρα χρώματα του χειμώνα, αλλά μη βιαστείτε να περάσετε αμέσως στα φλούο και έντονα χρώματα του καλοκαιριού. Κάθε εποχή έχει τα χαρακτηριστικά της και για την άνοιξη ιδανικά ταιριάζουν χρώματα όπως παστέλ πράσινο, παστέλ μωβ ή ροζ. Έτσι, λοιπόν, αν λέξεις όπως πινελάκι και τροχός νυχιών, είναι για εσάς άγνωστες και γενικά προτιμάτε τις απλές λύσεις που δεν απαιτούν κόπο και χρόνο, τότε μπορείτε απλά να βάψετε τα νύχια σας με αυτά τα χρώματα και να είστε απόλυτα στη μόδα.

Η πλειοψηφία, ωστόσο, των γυναικών θέλει να πρωτοτυπήσει περισσότερο και να κάνει κάποιο σχέδιο πάνω στα νύχια. Αν διαθέτετε ένα λεπτό πινελάκι, μπορείτε να ζωγραφίσετε οι ίδιες πάνω στα νύχια σας γεωμετρικά σχέδια, βούλες και ρίγες, ενώ ακόμα και χωρίς αυτό μπορείτε να κάνετε γαλλικό μανικιούρ, με τη διαφορά πως όλο το νύχι θα είναι βαμμένο σε κάποιο παστέλ χρώμα και η άκρη του αντί για άσπρο σε κάποιο άλλο παστέλ χρώμα ή χρυσό. Εύκολο είναι επίσης να ζωγραφίσετε μία μαργαρίτα, αφού το μόνο που απαιτείται είναι ένα κυκλάκι στη μέση και μερικά ακόμα γύρω του σε όποιο χρώμα θέλετε ή σε άσπρο, για να είναι πιο πιστό στην αληθινή μαργαρίτα.

Αν είστε λίγο πιο απαιτητικές και διαθέτετε επιδεξιότητα ή σκέφτεστε να απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μανικιούρ και μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και την πιο δύσκολη ιδέα, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε κλαδιά δέντρων, παπαρούνες, κουνελάκια, πουλάκια ή παπάκια. Βέβαια, καλό είναι, αν επιλέξετε κάτι τόσο πολύπλοκο, να το κάνετε σε τεχνητά νύχια ή σε νύχια με ημιμόνιμο βερνίκι CND Shellac. Τόσο τα ακρυλικά νύχια, όσο και τα νύχια που έχουν σταθεροποιηθεί με λάμπα νυχιών, κρατάνε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε αντίθεση με ένα απλό βερνίκι.

Share this post

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *